Играещият в софийската четвърта лига отбор на ФК Скравена е оттеглил

...
Играещият в софийската четвърта лига отбор на ФК Скравена е оттеглил
Коментари Харесай

Аматьорски клуб оттегли жалбата си срещу Георги Иванов – Гонзо

Играещият в софийската четвърта лига тим на ФК Скравена е отдръпнал жалбата си против вписването на президента на БФС Георги Иванов. Това публично оповестиха от клуба във Фейсбук.
Прочетете още
На страницата си в обществената мрежа от Скравена изясняват, че решението е взето по време на съвещание на Управителния съвет.

Ето какво написаха от ФК Скравена:

След извършена среща сред членовете на управителния съвет на ФК Скравена във връзка зародилите различия в тима с подадената тъжба от президента на клуба господин Петков за оборване легитимността за избор на президент на БФС беше взето единомислещо решение жалбата да бъде оттеглена.

На 12.04.2024 взетото решение към този момент е реалност.

ФК Скравена пожелава триумф на новоизбраното управление на БФС!

На 9-и април ръководителят на клуба Петко Петков депозира жалба против резултатите от Конгреса за избор на президент на футболния съюз. Tой е видял нарушавания, за които не искаше да влезе в елементи, само че е бил описал в писмото и новото управление на БФС не можеше да бъде вписано в Tърговския указател.

Срещу избора на Георги Иванов обаче има още една тъжба, която също е от аматьорски клуб. Преди няколко дни такова писмо подава и Балкан 1952 Варвара, който се състезава в регионалната група на Пазарджик. Балканци издигнаха за кандидат-президент Георги Градев, а в този момент са внесли и тъжба по отношение на избора на Георги Иванов - Гонзо за президент на БФС на 15-и март.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР